Skip to main content

Carecruit ontzorgt

Ik ben opzoek naar zorgprofessionals

Recruitment is een vak. Wij inventariseren wat jij als opdrachtgever wilt en zoeken naar de juiste match in ons netwerk.

Wij selecteren door de juiste vragen te stellen. Wij voelen aan wat er precies wordt gevraagd, zo kunnen wij de juiste match maken.

Maak vrijblijvend kennis

De nieuwste vacatures

Locatiemanager voor verschillende opdrachtgevers in de regio.

carecruit

32/36 uur | Almelo Ervaring en natuurlijk overwicht. Heb jij leidinggevende ervaring in de zorg en een afgeronde HBO opleiding? Weet jij als geen ander ho... Bekijk deze vacature
Specialist Ouderengeneeskunde

Liberein

Geen uren | Enschede Het benutten van kansen om te werken aan vak- en organisatieontwikkeling. Je wilt samen met Liberein bouwen aan toekomstbestendige oude... Bekijk deze vacature
Verzorgende IG (PG) | Hof Harseveld in Denekamp

Zorggroep Sint Maarten

20/24 uur | Denekamp Dat de bewoners het beste halen uit de dag en zorgt voor een zinvolle invulling. Daarnaast zorg je met je team natuurlijk voor een geze... Bekijk deze vacature

Wij helpen jou met het vinden van de perfecte professionals in de zorg- en welzijn sector.

Maak vrijblijvend kennis

FAQ

1.

Snel! Maar ook wij kunnen natuurlijk geen wonderen verrichten. De arbeidsmarkt is uitdagend waardoor goede collega’s schaars zijn. Maar door ons grote netwerk, onze creativiteit en ons motto ‘iedereen is te vinden voor jou, zonder kwaliteit uit het oog te verliezen'.

2.

Wij helpen bij het vinden van de juiste medewerker. Dit kan gaan om een individuele vacature of juist om een groter vraagstuk waardoor we een incompany constructie aan kunnen bieden waarbij we ook employer branding naar een hoger niveau tillen. Voor organisatieadvies kunnen wij bij ons zusterbedrijf Eqib aanhaken. Zij hebben zeer ervaren adviseurs met jarenlange ervaring in organisatieadvies.

3.

Wij kijken verder dan de harde criteria en onze ervaring zorgt ervoor dat we verder kijken. Wij luisteren naar de wensen van onze opdrachtgevers maar lezen ook tussen de regels door en selecteren mensen die vooral qua persoonlijkheid en competenties passen bij de functie.

4.

Dit doen wij allebei. Dait betekent dat de nieuwe collega direct in dienst komt bij de opdrachtgever. Bij een detachering of uitzendbureau is een medewerker in dienst bij het bureau en betaal je per uur voor de medewerker met een vermenigvuldigheidsfactor waarin de werkgeverslasten en de bemiddelingskosten zijn verwerkt. Vaak ben je dan verplicht om de medewerker voor een bepaald aantal uur in te zetten voordat diegene overgenomen kan worden. Werving en selectie lijkt soms duurder, maar als je door gaat rekenen ben je vaak juist veel goedkoper uit.

5.

Door goed te luisteren naar wat er gevraagd wordt. Door met collega’s, binnen jullie bedrijf, te praten en te kijken naar de bedrijfscultuur. Daarbij schuwen we niet om kritische vragen te stellen waarom bepaalde zaken wel of niet kunnen en zijn we eerlijk over de mogelijkheden.
Waarom Carecruit?
Neem contact op

Wij helpen zorg en welzijn gerelateerde organisaties bij het werven en selecteren van mensen. Dat doen wij specifiek voor interim opdrachten, loondienst en voor staf- en management functies. Carecruit is dé recruitment partner voor zorg en welzijn.

Wij adviseren en werven de juiste persoon passend bij de cultuur van jouw organisatie. Onze professionals zijn ervaren, gedreven, vindingrijk en mensen om op te bouwen. Wij gaan voor resultaat en voor het belang van zowel kandidaten als onze opdrachtgevers.

Neem contact op
“Pascal heeft goed geluisterd naar waar mijn ambities liggen en wat werkplezier voor mij betekent, maar ook zeker in de organisatie Mediant. Ik ben iemand die altijd in het bedrijfsleven heeft gewerkt, werken binnen de zorg is nooit in mij opgekomen. Yvonne Berfelo”
“Het is enorm fijn om te kunnen sparren met een recruiter die de zorg wereld kent en dat maakt dat je versnelling brengt in het proces. De service is zonder meer goed te noemen. De communicatie verloopt goed en je wordt als klant goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Heinz Reinink”
“De methode en actie die Pascal heeft ingezet om de juiste doelgroep te bereiken is uniek. Hij is creatief in het vinden én aanspreken van de juiste persoon.”
“Pascal kent de diversiteit aan disciplines binnen de GGZ inmiddels goed en dat is een groot voordeel. Hij is creatief in zijn wervingsstrategieën, zet tempo, laat je nadenken en zijn persoonlijke benadering zorgt ervoor dat zelfs mensen die niet actief op zoek zijn naar een andere werkgever. Jurgen Jolink”
“Door de jaren heen hebben wij Pascal leren kennen als een gedreven recruiter die makkelijk is in contact, oprecht geïnteresseerd en snel door heeft hoe structuren, organisaties en mensen in elkaar zitten. Hij weet de match te maken en mensen te verbinden. Nienke van der Zee”