Skip to main content

Specialisatie

Employer branding zoals ‘t bij jullie past

Employer branding, wat is dat eigenlijk? Dat is hoe jij je als werkgever positioneert op de arbeidsmarkt.

Maak vrijblijvend kennis

Laat zien wie je bent

Een sterk werkgeversmerk (employer branding) werkt als een olievlek. Dat waar je voor gaat en staat optimaal profileren zoals het écht bij jullie is. Intern hiernaar gedragen en extern uitdragen is cruciaal. Je wilt tenslotte dat toekomstig nieuwe medewerkers daarom voor jullie als werkgever kiezen!

Door je als werkgever te profileren op de arbeidsmarkt trek je niet alleen sneller maar ook kwalitatief beter personeel aan. Door samen te werken met de beste partijen op gebied van marketing zijn we echt vernieuwend in onze aanpak.

Inspireren staat ernaast: Door pakkende teksten en een goed 'werkgeversmerk' te bouwen inspireren we potentiële nieuwe collega's om de stap te maken naar jullie organisatie.

Motiveren: dat is wat je wilt! Door employer branding motiveer je niet alleen nieuwe medewerkers maar ook bestaande medewerkers. Met trots zullen zij zich voor je willen blijven inzetten. Ook bij het zoeken van nieuwe collega’s.

Zet je eigen netwerk in

Nieuw talent maakt graag gebruik van het eigen netwerk bij oriëntatie naar een nieuwe werkomgeving. Mobiliseer dan ook je eigen medewerkers in het aantrekken van nieuwe medewerkers. Écht het werkt!

Lees de hele blog

De kracht van carecruit

Wij bestaan nog niet lang, maar zijn al wel jarenlang bezig in het recruitment vak. We hebben een uitgebreid netwerk en zijn een dochteronderneming van Eqib | The Human Factor. Dit is al bijna 20 jaar een begrip in Noord-Oost Nederland wanneer je praat over recruitment

Neem contact op
“Pascal heeft goed geluisterd naar waar mijn ambities liggen en wat werkplezier voor mij betekent, maar ook zeker in de organisatie Mediant. Ik ben iemand die altijd in het bedrijfsleven heeft gewerkt, werken binnen de zorg is nooit in mij opgekomen. Yvonne Berfelo”
“Het is enorm fijn om te kunnen sparren met een recruiter die de zorg wereld kent en dat maakt dat je versnelling brengt in het proces. De service is zonder meer goed te noemen. De communicatie verloopt goed en je wordt als klant goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Heinz Reinink”
“De methode en actie die Pascal heeft ingezet om de juiste doelgroep te bereiken is uniek. Hij is creatief in het vinden én aanspreken van de juiste persoon.”
“Pascal kent de diversiteit aan disciplines binnen de GGZ inmiddels goed en dat is een groot voordeel. Hij is creatief in zijn wervingsstrategieën, zet tempo, laat je nadenken en zijn persoonlijke benadering zorgt ervoor dat zelfs mensen die niet actief op zoek zijn naar een andere werkgever. Jurgen Jolink”
“Door de jaren heen hebben wij Pascal leren kennen als een gedreven recruiter die makkelijk is in contact, oprecht geïnteresseerd en snel door heeft hoe structuren, organisaties en mensen in elkaar zitten. Hij weet de match te maken en mensen te verbinden. Nienke van der Zee”

De nieuwste vacatures

GZ Psycholoog

Liberein

16/36 uur | Enschede Verbinding en veiligheid. Als GZ-psycholoog in de ouderenzorg werk je voor mensen waar psychische, sociale en cognitieve problematiek v... Bekijk deze vacature
Locatiemanager voor verschillende opdrachtgevers in de regio.

carecruit

32/36 uur | Almelo Ervaring en natuurlijk overwicht. Heb jij leidinggevende ervaring in de zorg en een afgeronde HBO opleiding? Weet jij als geen ander ho... Bekijk deze vacature
Specialist Ouderengeneeskunde

Liberein

Geen uren | Enschede Het benutten van kansen om te werken aan vak- en organisatieontwikkeling. Je wilt samen met Liberein bouwen aan toekomstbestendige oude... Bekijk deze vacature
Verzorgende IG (PG) | Hof Harseveld in Denekamp

Zorggroep Sint Maarten

20/24 uur | Denekamp Dat de bewoners het beste halen uit de dag en zorgt voor een zinvolle invulling. Daarnaast zorg je met je team natuurlijk voor een geze... Bekijk deze vacature