Skip to main content

Specialisatie

Incompany recruitment wij ontzorgen van A tot Z.

Heb je meerdere vacatures? Huur ons dan in voor een aantal dagen/uren in een bepaalde periode.

Maak vrijblijvend kennis

Carecruit incompany?

Onze recruiters komen bij jou incompany en zorgen ervoor dat de vacatures ingevuld worden. Wat wij daarnaast ook doen is meekijken vanaf de zijlijn. Hoe positioneert het bedrijf zichzelf op de arbeidsmarkt? Daarnaast bestuderen en optimaliseren wij het complete recruitmentproces.

Heb je veel open vacatures, veel nieuwe medewerkers nodig? Dan is wellicht incompany recruitment een idee. Onze Carecruiters komen op vaste basis bij jou in de organisatie recruiten voor jouw organisatie.

Een incompany recruiter werft personeel voor de organisatie op vaste momenten. Alle openstaande vacatures gaan onze Carecruiters voor jou één voor één invullen. Incompany recruitment zorgt voor efficiënt, effectief en vooral snel en zinvol werven.

Nieuwe medewerkers wegwijs maken in jouw organisatie? Zorg dat ze tegelijkertijd beginnen, zich aan elkaar op kunnen trekken en samenwerken met hetzelfde doel. Onze incompany recruiters werven voor jou op vaste momenten, hunten nieuwe zorgprofessionals en optimaliseren ondertussen de HR afdeling.

Recruitmentproces

Heeft jouw organisatie nog geen recruitmentproces, dan zetten wij op en richten wij het in. Zitten de juiste mensen op de juiste plekken? Wij inventariseren wat er nodig is binnen het bedrijf en zorgen ervoor dat het allemaal op de juiste plek terecht komt.

Lees de hele blog

Hunten op de vacatures

Vaak is het handig om dit incompany te doen, dan ligt het aan aantal uren in de week vast en dan gaan wij voor jou hunten op de vacatures. Daarbij we ook naar wat er nu al staat. Wat is er nog nodig om het proces te optimaliseren? Hoe staat het met de marketing? Is ICT goed ingericht en hoe zit het met de employer branding.

Lees meer over employer branding

Bekijk ook onze andere specialisaties

“Pascal heeft goed geluisterd naar waar mijn ambities liggen en wat werkplezier voor mij betekent, maar ook zeker in de organisatie Mediant. Ik ben iemand die altijd in het bedrijfsleven heeft gewerkt, werken binnen de zorg is nooit in mij opgekomen. Yvonne Berfelo”
“Het is enorm fijn om te kunnen sparren met een recruiter die de zorg wereld kent en dat maakt dat je versnelling brengt in het proces. De service is zonder meer goed te noemen. De communicatie verloopt goed en je wordt als klant goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Heinz Reinink”
“De methode en actie die Pascal heeft ingezet om de juiste doelgroep te bereiken is uniek. Hij is creatief in het vinden én aanspreken van de juiste persoon.”
“Pascal kent de diversiteit aan disciplines binnen de GGZ inmiddels goed en dat is een groot voordeel. Hij is creatief in zijn wervingsstrategieën, zet tempo, laat je nadenken en zijn persoonlijke benadering zorgt ervoor dat zelfs mensen die niet actief op zoek zijn naar een andere werkgever. Jurgen Jolink”
“Door de jaren heen hebben wij Pascal leren kennen als een gedreven recruiter die makkelijk is in contact, oprecht geïnteresseerd en snel door heeft hoe structuren, organisaties en mensen in elkaar zitten. Hij weet de match te maken en mensen te verbinden. Nienke van der Zee”

De nieuwste vacatures

GZ Psycholoog

Liberein

16/36 uur | Enschede Verbinding en veiligheid. Als GZ-psycholoog in de ouderenzorg werk je voor mensen waar psychische, sociale en cognitieve problematiek v... Bekijk deze vacature
Locatiemanager voor verschillende opdrachtgevers in de regio.

carecruit

32/36 uur | Almelo Ervaring en natuurlijk overwicht. Heb jij leidinggevende ervaring in de zorg en een afgeronde HBO opleiding? Weet jij als geen ander ho... Bekijk deze vacature
Specialist Ouderengeneeskunde

Liberein

Geen uren | Enschede Het benutten van kansen om te werken aan vak- en organisatieontwikkeling. Je wilt samen met Liberein bouwen aan toekomstbestendige oude... Bekijk deze vacature
Verzorgende IG (PG) | Hof Harseveld in Denekamp

Zorggroep Sint Maarten

20/24 uur | Denekamp Dat de bewoners het beste halen uit de dag en zorgt voor een zinvolle invulling. Daarnaast zorg je met je team natuurlijk voor een geze... Bekijk deze vacature