Skip to main content

Specialisatie

Interim professional wij zorgen voor de juiste match

Ben je een interim zorg- of welzijnsprofessional en opzoek naar opdrachten? Of heb je een voor een bepaalde periode een professional nodig door bv. verlof of ziekte?

Maak vrijblijvend kennis

Waarom Carecruit?

Wij inventariseren de wens vanuit Interimmer of opdrachtgever en kijken welke competenties er nodig zijn om een tijdelijke “klus” te klaren. Dit zijn vaak andere competenties dan als je een vacature voor een vaste periode wil invullen. Juist daarin bieden wij de specialistische ondersteuning. Vanuit ons uitgebreide netwerk aan zowel de professionals kant als de opdrachtgeverskant zorgen wij dat de perfecte match ontstaat.

Tijdelijke functies? Soms is het lastig om daar de juiste interim professional voor te werven. Wij hebben een groot bestand aan interimmanagers waardoor we kritisch en nauwkeurig de beste professional voor de functie kunnen selecteren.

De baan van een manager in zorg en welzijn is niet eenzijdig. De interimmanagers van Carecruit staan zowel voor de zorg van de organisatie als de zorg van de cliënt.

De interimmanagers van Carecruit kennen het werkveld, de laatste ontwikkelingen en de vraag vanuit zorg en welzijn. Managen van dagelijkse bezigheden is bij ons vanzelfsprekend, het optimaliseren en groeien dat zijn onze doelen.

Meer positiviteit op de werkvloer

Wil je meer weten over werknemersgeluk en positiviteit?

Lees de hele blog

De kracht van carecruit

We bestaan nog niet lang, maar zijn al wel jarenlang bezig in het recruitment vak. We hebben een uitgebreid netwerk en zijn een zusteronderneming van Eqib, al meer dan 20 jaar een begrip in Oost Nederland wanneer je praat over recruitment.

Neem contact op
“Pascal heeft goed geluisterd naar waar mijn ambities liggen en wat werkplezier voor mij betekent, maar ook zeker in de organisatie Mediant. Ik ben iemand die altijd in het bedrijfsleven heeft gewerkt, werken binnen de zorg is nooit in mij opgekomen. Yvonne Berfelo”
“Het is enorm fijn om te kunnen sparren met een recruiter die de zorg wereld kent en dat maakt dat je versnelling brengt in het proces. De service is zonder meer goed te noemen. De communicatie verloopt goed en je wordt als klant goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Heinz Reinink”
“De methode en actie die Pascal heeft ingezet om de juiste doelgroep te bereiken is uniek. Hij is creatief in het vinden én aanspreken van de juiste persoon.”
“Pascal kent de diversiteit aan disciplines binnen de GGZ inmiddels goed en dat is een groot voordeel. Hij is creatief in zijn wervingsstrategieën, zet tempo, laat je nadenken en zijn persoonlijke benadering zorgt ervoor dat zelfs mensen die niet actief op zoek zijn naar een andere werkgever. Jurgen Jolink”
“Door de jaren heen hebben wij Pascal leren kennen als een gedreven recruiter die makkelijk is in contact, oprecht geïnteresseerd en snel door heeft hoe structuren, organisaties en mensen in elkaar zitten. Hij weet de match te maken en mensen te verbinden. Nienke van der Zee”

De nieuwste vacatures

GZ Psycholoog

Liberein

16/36 uur | Enschede Verbinding en veiligheid. Als GZ-psycholoog in de ouderenzorg werk je voor mensen waar psychische, sociale en cognitieve problematiek v... Bekijk deze vacature
Locatiemanager voor verschillende opdrachtgevers in de regio.

carecruit

32/36 uur | Almelo Ervaring en natuurlijk overwicht. Heb jij leidinggevende ervaring in de zorg en een afgeronde HBO opleiding? Weet jij als geen ander ho... Bekijk deze vacature
Specialist Ouderengeneeskunde

Liberein

Geen uren | Enschede Het benutten van kansen om te werken aan vak- en organisatieontwikkeling. Je wilt samen met Liberein bouwen aan toekomstbestendige oude... Bekijk deze vacature
Verzorgende IG (PG) | Hof Harseveld in Denekamp

Zorggroep Sint Maarten

20/24 uur | Denekamp Dat de bewoners het beste halen uit de dag en zorgt voor een zinvolle invulling. Daarnaast zorg je met je team natuurlijk voor een geze... Bekijk deze vacature