Skip to main content

Specialisatie

Interim professional wij zorgen voor de juiste match

Voor tijdelijke vraagstukken kan een interim oplossing snel resultaat opleveren. Dat vraagt om een actief netwerk aan zorg- en welzijns professionals, en dat hebben we. Ben je als interim zorg- of welzijnsprofessional op zoek naar een nieuwe opdracht dan ben je bij ook aan het goede adres. Wij helpen jou actief in ons netwerk aan een passende opdracht zodat je zelf die acquisitie niet hoeft te doen. Fijn toch?

Maak vrijblijvend kennis

Waarom Carecruit?

Een interim oplossing vinden doen we vaak vlot en goed, en met de juiste aandacht. Wij inventariseren vlot en grondig wat de wensen van de werkgever zijn, en weten welke interim professionals in zorg en welzijn daarop kunnen aansluiten. Voor een “tijdelijke klus” zijn vaak wat andere competenties nodig dan wanneer een vacature voor de lange termijn ingevuld moet worden. Er moet ook veel sneller resultaat komen vanuit de interim professional. En dat lukt!

Tijdelijke functies invullen? Vanwege uitval of juist even snel ter aanvulling? Dat vraagt een netwerk en bestand aan interim professionals om snel te kunnen schakelen. Dat hebben wij, en dat biedt de mogelijkheid om kritisch en toch snel de best passende professional in te zetten die past bij jullie vraag.

Een interim professional inzetten is soms juist een slimme keuze. Bijvoorbeeld omdat er een verandering tot stand gebracht moet worden. Dat hoeft geen eeuwigheid te duren uiteraard, en resulteert vaak in slagkracht binnen een afzienbare periode. Op die manier kun je als werkgever vervolgens de permanente invulling van de opvolger organiseren. Je koopt even tijd, creëert beweging en kunt weer door!

De interim (zorg)managers van Carecruit kennen het werkveld, de laatste ontwikkelingen en de vraag/uitdagingen vanuit zorg en welzijn. Managen van de dagelijkse bezigheden is bij ons vanzelfsprekend. Het optimaliseren en (helpen) groeien dat is ons doel.

Pascal over
Interim Professionals

Om de ins- en outs over Interim Professionals nog eens toe te lichten, verteld Pascal je hier graag meer over in deze video. Heb je meer vragen, of wil je samen met ons aan de slag met Interim Professionals? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer positiviteit op de werkvloer

Wil je meer weten over werknemersgeluk en positiviteit?

Lees de hele blog

De kracht van carecruit

We bestaan nog niet lang, maar zijn al wel jarenlang bezig in het recruitment vak. We hebben een uitgebreid netwerk en zijn een zusteronderneming van Eqib, al meer dan 20 jaar een begrip in Oost Nederland wanneer je praat over recruitment.

Neem contact op
“Pascal heeft goed geluisterd naar waar mijn ambities liggen en wat werkplezier voor mij betekent, maar ook zeker in de organisatie Mediant. Ik ben iemand die altijd in het bedrijfsleven heeft gewerkt, werken binnen de zorg is nooit in mij opgekomen. Yvonne Berfelo”
“Het is enorm fijn om te kunnen sparren met een recruiter die de zorg wereld kent en dat maakt dat je versnelling brengt in het proces. De service is zonder meer goed te noemen. De communicatie verloopt goed en je wordt als klant goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Heinz Reinink”
“De methode en actie die Pascal heeft ingezet om de juiste doelgroep te bereiken is uniek. Hij is creatief in het vinden én aanspreken van de juiste persoon.”
“Pascal kent de diversiteit aan disciplines binnen de GGZ inmiddels goed en dat is een groot voordeel. Hij is creatief in zijn wervingsstrategieën, zet tempo, laat je nadenken en zijn persoonlijke benadering zorgt ervoor dat zelfs mensen die niet actief op zoek zijn naar een andere werkgever. Jurgen Jolink”
“Door de jaren heen hebben wij Pascal leren kennen als een gedreven recruiter die makkelijk is in contact, oprecht geïnteresseerd en snel door heeft hoe structuren, organisaties en mensen in elkaar zitten. Hij weet de match te maken en mensen te verbinden. Nienke van der Zee”

De nieuwste vacatures

Locatiemanager voor verschillende opdrachtgevers in de regio.

carecruit

32/36 uur | Almelo Ervaring en natuurlijk overwicht. Heb jij leidinggevende ervaring in de zorg en een afgeronde HBO opleiding? Weet jij als geen ander ho... Bekijk deze vacature
Specialist Ouderengeneeskunde

Liberein

Geen uren | Enschede Het benutten van kansen om te werken aan vak- en organisatieontwikkeling. Je wilt samen met Liberein bouwen aan toekomstbestendige oude... Bekijk deze vacature
Verzorgende IG (PG) | Hof Harseveld in Denekamp

Zorggroep Sint Maarten

20/24 uur | Denekamp Dat de bewoners het beste halen uit de dag en zorgt voor een zinvolle invulling. Daarnaast zorg je met je team natuurlijk voor een geze... Bekijk deze vacature