Skip to main content

Specialisatie

Recruitment is een vak apart

Recruitment is meer dan puur een vacature uitzetten. Het is echt zorgen dat de juiste persoon past bij de opdrachtgever qua cv, competenties en persoonlijkheid.

Maak vrijblijvend kennis

Wat wij doen als Carecruit?

Wij inventariseren van alle wensen van een kandidaat en alle wensen van een opdrachtgever en die gaan matchen. Een cv kan iedereen sturen maar echt goed inventariseren wat een opdrachtgever wil en of daar een juiste kandidaat bij past, daar heb je de nodige ervaring voor nodig en het juiste gevoel..

Recruiten is een vak. De juiste persoon op de juiste plek zorgt voor tevreden werknemers en vooral tevreden opdrachtgevers Hoe kom jij aan jouw werknemers?

Vragen stellen, interesse tonen en tussen de regels door luisteren naar waar het nu écht om gaat. Dat is waar wij goed in zijn. Recruiten is zorgen voor een match tussen mens en organisatie en daar zijn wij goed in.

De juiste persoon op de juiste plek in je organisatie werkt motiverend voor zowel de andere medewerkers als de werkgever zelf. Heb je een professional op de juiste plek, dan groeit jouw organisatie omdat deze persoon de rest van de organisatie weet te inspireren.

Wij gaan écht op zoek naar de juiste match

Welke persoon past bij de functie én organisatie. Daarnaast hunten wij ook, we hebben een uitgebreid netwerk, want iedereen kan een vacature plaatsen maar de juiste selectie maak je door de juiste vragen te stellen. Door aan te voelen wat er nou precies gevraagd wordt kunnen wij de juiste match maken.

Neem contact op

De kracht van carecruit

We bestaan nog niet lang, maar zijn al wel jarenlang bezig in het recruitment vak. We hebben een uitgebreid netwerk en zijn een zusteronderneming van Eqib, al meer dan 20 jaar een begrip in Oost Nederland wanneer je praat over recruitment.

Neem contact op
“Pascal heeft goed geluisterd naar waar mijn ambities liggen en wat werkplezier voor mij betekent, maar ook zeker in de organisatie Mediant. Ik ben iemand die altijd in het bedrijfsleven heeft gewerkt, werken binnen de zorg is nooit in mij opgekomen. Yvonne Berfelo”
“Het is enorm fijn om te kunnen sparren met een recruiter die de zorg wereld kent en dat maakt dat je versnelling brengt in het proces. De service is zonder meer goed te noemen. De communicatie verloopt goed en je wordt als klant goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Heinz Reinink”
“De methode en actie die Pascal heeft ingezet om de juiste doelgroep te bereiken is uniek. Hij is creatief in het vinden én aanspreken van de juiste persoon.”
“Pascal kent de diversiteit aan disciplines binnen de GGZ inmiddels goed en dat is een groot voordeel. Hij is creatief in zijn wervingsstrategieën, zet tempo, laat je nadenken en zijn persoonlijke benadering zorgt ervoor dat zelfs mensen die niet actief op zoek zijn naar een andere werkgever. Jurgen Jolink”
“Door de jaren heen hebben wij Pascal leren kennen als een gedreven recruiter die makkelijk is in contact, oprecht geïnteresseerd en snel door heeft hoe structuren, organisaties en mensen in elkaar zitten. Hij weet de match te maken en mensen te verbinden. Nienke van der Zee”

De nieuwste vacatures

GZ Psycholoog

Liberein

16/36 uur | Enschede Verbinding en veiligheid. Als GZ-psycholoog in de ouderenzorg werk je voor mensen waar psychische, sociale en cognitieve problematiek v... Bekijk deze vacature
Locatiemanager voor verschillende opdrachtgevers in de regio.

carecruit

32/36 uur | Almelo Ervaring en natuurlijk overwicht. Heb jij leidinggevende ervaring in de zorg en een afgeronde HBO opleiding? Weet jij als geen ander ho... Bekijk deze vacature
Specialist Ouderengeneeskunde

Liberein

Geen uren | Enschede Het benutten van kansen om te werken aan vak- en organisatieontwikkeling. Je wilt samen met Liberein bouwen aan toekomstbestendige oude... Bekijk deze vacature
Verzorgende IG (PG) | Hof Harseveld in Denekamp

Zorggroep Sint Maarten

20/24 uur | Denekamp Dat de bewoners het beste halen uit de dag en zorgt voor een zinvolle invulling. Daarnaast zorg je met je team natuurlijk voor een geze... Bekijk deze vacature